İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 İlkbahar & Yaz Ayakkabı Modasının Öne Çıkan Detayları

Yavaş yavaş ısınmaya başlayan havalar bizim de gardırobumuzda değişiklikler yapmamıza sebep oluyor. Kışlıkları kaldırmaya başlayıp askılarımızda tiril tiril elbiseler, deri ceketler ve kot etekler için yer açıyoruz. Gardırobumuzdaki bu değişiklik yalnızca kıyafetlerimizle sınırlı kalmıyor ve canlı renklere, minimal detaylara sahip bir çok ayakkabı sezon boyunca her adımda bize eşlik etmek için sabırsızlıkla bekliyor! Radarımıza takılan ve sezonun öne çıkan ürünlerine birlikte göz atalım.

Moda dünyasında neredeyse kuralları alt üst eden ve ilk çıktığı andan itibaren dikkatleri üzerine çeken bir trend var; kalın tabanlı sneaker’lar! Her geçen gün sokak modasındaki yerini genişleten ve alışılmışın dışındaki görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken sneaker’lar, bu sezon da sıkça karşımıza çıkmaya devam edecek ancak bir farkla; bu sezon hiç olmadığı kadar renkli ve enerji dolular!

Neon sarısı veya enerji dolu turuncu; tercihiniz hangi sneaker olursa olsun her adımda baharın enerjisini ayaklarınızda hissedeceksiniz! Eğer sneaker’larınızı nasıl kombinleyeceğinizi düşünüyorsanız size bir ipucu verelim; kot eteklerinizde sportif bir görünüm yakalarken, nostaljik görünüme sahip elbiselerle sneaker’larınızı kombinleyerek sıra dışı bir stil yaratmanız mümkün.

Yeni sezonun renk skalasına göz attığımızda karşımıza çıkan natural tonlar bize bahar çiçeklerini hatırlatıyor. Özellikle beyaz elbiselerinizle kombinlediğinizde romantik bir görünüm yaratacağınız pembe ayakkabılara mutlaka bu dolabınızda yer açın.

Ayrıca yazın vazgeçilmez modellerinden olan sandaletler bu sezon da yaz kombinlerin yıldız parçası olacak. Özellikle hasır çantalarınızla rahatlıkla kombinleyeceğiniz sandaletler, farklı renk alternatifleri ile yaz boyu her adımda yanınızda olacak.

Şimdiden keyifli alışverişler dileriz!