İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 İlkbahar &Yaz Çocuk Modası

Rengarenk, cıvıl cıvıl bir 2020 İlkbahar &Yaz Modası bizi bekliyor! Çocukların enerjisinden ilham alan tasarımlara ve sezonun öne çıkan detaylarına birlikte göz atalım!

Bu sezon özellikle ayakkabı modellerinde canlı renklerin ön planda olduğunu görüyoruz. Pembe, kırmızı ve mavi’ nin tonları sıcak yaz günlerine enerji katacak gibi görünüyor. Minikler, rengarenk ayakkabı seçimleriyle her adımda etrafa neşe saçacaklar!

Bu sezon, çiçek desenli ve renkli çizgilerden oluşan elbise modelleri, minik hanımların gözdesi olacak gibi görünüyor. Yetişkinlerde olduğu gibi çocuklarında uyum takıntısını atlamamak gerekir. Kıyafetlerine uyum sağlayacak renkli sandalet ve sneaker modeller tercih ederek, şık bir görünüme sahip olacaklarına eminiz.

Şık olmak, büyükler gibi görünmek ya da sevilen kahramanların kıyafetlerini giymek, küçük beyler için oldukça önemli olsa gerek. Giydiği kıyafete uyum sağlayacak, aynı zamanda rahatlığından da ödün vermeyecekleri ayakkabı tercihlerine birlikte göz atamaya ne dersiniz? Rengarenk tişörtlerini, kot şortlarla kombinleyip, her adımda onlara enerji verecek sneaker’ları tercih ederek, rahatlığı ön planda tutan seçimler yapabilirler.

Kalın tabanlı, göz alıcı detaylara sahip sneaker modelleri; sezon boyunca miniklerin her adımında, onlara eşlik edecek.

Çocuk modasında bu yaz rengarenk, enerji dolu bir sezon bizi bekliyor!