İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 İlkbahar/Yaz Aksesuar Modası

2020 ilkbahar/yaz aksesuar modasını keşfetmeye ve öne çıkan detayları öğrenmeye hazır mısınız? 

Öncelikle gördüğünüz andan itibaren size deniz, kum ve güneş üçlüsünü hatırlatacak bir trend ile başlayalım; hasır çantalar! Plajlarda sıkça görmeye alışkın olduğumuz hasır çantalar bu sezon sokak modasını da ele geçirecek. Puantiyeli, çiçekli veya uçuş uçuş yazlık elbiselerinizle bir araya getireceğiniz çanta modelleriyle stili tam 12’den yakalayacağınıza eminiz.

Bu sezon çantalarda sıkça karşılaşacağımız bir başka trend ise hayvan desenleri olacak. Stilettoları etkisi altına alan hayvan desenleri, yeni sezonda özellikle bel çantalarında hayat bulacak. Bel çantalarını yazın yüksek bel pantolon veya kot şortlarla kullanabilirsiniz. Sıradanlıktan uzaklaşmak isterseniz, beyaz over-size gömlek elbisenizi neon renkli bel çantasıyla bir araya getirebilirsiniz.

Podyumların göze çarpan aksesuarlardan biri ise şallar oluyor. Siz de sezon boyunca stilinize hareket katacak şalları günlük kombinlerinize dahil ederek özgün bir görünüm yaratabilirsiniz. Sokakta yürürken kendinizi 70’li yılların Hollywood yıldızı gibi hissetmek için boynunuza şal bağlayabilirsiniz. Stilinizi daha da modern hale getirmek isterseniz şalınızı jean pantolonunuzun üzerine kemer olarak da takabilirsiniz.

Özetle bu sezon renkli desenler ve hasır detaylarla dolu bir yaz geçireceğiz. Siz de trendleri yakalamak için seçtiğimiz ürünleri alışveriş listenize dahil edin!