İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 Yaz Ayakkabı Modası

XHer adımda yazın enerjisini hissedeceğiniz rengarenk ayakkabılara, birlikte göz atmaya ne dersiniz? 

Yaz aylarının en sevilen ayakkabısı sandaletler, bu sezon da canlı renklerle karşımıza çıkıyor. Bu modelleri özellikle kot şortların altına giyebilir ve dinamik kombinler yaratabilirsiniz. Eğer gece şıklığı oluşturmak isterseniz topuklu sandaletler ideal bir seçim olabilir. Tulumlarınızın altına giyeceğiniz topuklu sandaletlerde renk uyumu yakalamaya özen göstermeyi unutmayın. 

Yaz aylarında öne çıkan bir diğer trend ise blok topuk ayakkabılar oluyor. Hem trendi yakalamak hem de yazın enerjisini hissetmek isterseniz, ayakkabı tercihinizi canlı renklerden yana kullanabilirsiniz. “Blok topuk ayakkabıları nasıl kombinlerim?” diyorsanız size bir ipucu verelim. Bu modelleri kombinlemenin en kolay yolu boyfriend jeanleri tercih etmektir. Kombine hareket katmak için aksesuarlardan destek alabilir, halka küpeler ve uzun kolyeleri tercih edebilirsiniz. 

Rahatlığından ödün vermeyen ama canlı renkleri stiline dahil etmek isteyenleri de unutmadık. Renkli desenlere sahip sneaker’ları bu sezon da gardırobunuza dahil edebilirsiniz. İddialı kombinler yaratmak isterseniz neon renklerden yardım alabilirsiniz. Tek renk elbiselerinizin alına giyeceğiniz neon renkli sneakerlar ile hem cool hem de modern bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yazın enerjisini hissedeceğiniz ayakkabıları şimdi keşfedin!