İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 Yaz Çanta Trendleri

Bu yaz sezonun çanta trendlerini takip ederek göz alıcı kombinler yaratabilirsiniz. Hazırsanız, 2020 yaz çanta trendlerini birlikte keşfedelim.

90’lar modasının ikonik simgesi bel çantaları, bu sezon yeniden hayat buluyor. Rahatlık ve kullanım kolaylığı sunan bel çantalarıyla yaz boyunca dikkat çeken stiller oluşturabilirsiniz. Bel çantasını pantolonunuzun kemer köprüsünden geçirerek sportif; gömlek elbiselerin üzerine takarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Hatta daha cesur bir tarz yaratmak isterseniz neon renkli bel çantalarını bu yaz stilinize dahil edebilirsiniz.

2020 yazının öne çıkan bir diğer çanta trendi ise hayvan desenli modeller oluyor. Bu tarz çantalar oldukça iddialı olduğu için kıyafetlerinizde mümkün olduğunca sade parçalar seçmeye özen gösterin. Eğer zebra desenli çantalar seçiyorsanız kıyafet tercihlerinizi gece mavisi, kırmızı veya zümrüt yeşili renginden yana kullanabilirsiniz. Böylece çantanız kombinin yıldızı haline gelecektir. Yaz davetlerinin en şık ismi olma arzusundaysanız, siyah mini elbiselerinizle leopar desenli çantaları bir araya getirebilirsiniz.

Sıradanlıktan sıkıldınız mı? O zaman, bu yaz çanta tercihlerinizle fark yaratmanızı sağlayacak bir trendden bahsedelim; silindir çantalar! 2020 yazında ön plana çıkan silindir çanta modelleriyle fark yaratan kombinlere imza atabilirsiniz.

Trendleri takip etmek ve sezonun gözde çantalarını dolabınıza eklemek isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi alışverişler!