İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 Yaz Modası Tüyoları

Fırfırlar ve çiçekler gibi göz alıcı detaylarla dolu, sıradanlıktan uzaklaştığımız bir yaz bizi bekliyor! Hazırsanız 2020 yaz modası tüyolarını sizinle paylaşıyoruz.

Öncelikle gardıroplarımızın vazgeçilmezi ayakkabılara bakalım. Sürekli değişen ayakkabı modasında bu yaz öne çıkan bir trend var; köşeli burunlar. Sıradanlıktan uzaklaşmak ve dikkat çeken kombinler yaratmak isterseniz köşeli burun ayakkabılara bir şans verebilirsiniz. Sadelikten vazgeçemiyorsanız nude tonlar; cesur adımlar atmak istiyorsanız canlı renklerden ilham alabilirsiniz.

Kıyafet dünyasına baktığımızda ise bizi çizgiler, floral desenler ve fırfır detayları karşılıyor. Anlayacağınız bu sezon basic parçalar yerine, göz alıcı kıyafetler tercih edeceğiz. Bu kadar detay arasında cool bir görünüm yaratmak biraz zor olabilir. Ama aslında işin sırrı ayakkabı seçiminde gizli. Dilerseniz floral, dilerseniz çizgili kıyafetler giyin hepsini natural tonlardaki topuklu sandaletlerle kolayca tamamlayabilirsiniz. Böylece, detaylar arasında boğulmadan çabasız bir şıklık yaratabilirsiniz.

Kombinlerimizin tamamlayıcısı çantaları unutmadık. Kıyafetleri ele geçiren floral desenler, çantalarımız üzerinde de hakimiyet kuruyor. Küçük bir tüyo verelim; floral desenli çantalarınızı beyaz elbiselerle kombinleyerek yaz ruhunu yakalabilirsiniz.

Önümüzde öğrendiğiniz tüyoları uygulamak için koca bir yaz var. Şimdiden tüm trendleri takip ettiğiniz, keyif dolu bir yaz dileriz!