İletişim
flo mağazacılık

taşocağı caddesi no:24 bağcılar 34217
İstanbul/türkiye
444 3 FLO(356)


2020 Yazının Terlik Trendi

Yaz boyunca dışarıda özgürce adımlar atacağımız; Güneş’in, denizin ve açık havanın bolca keyfini çıkaracağımız günler çok yakın. Bu günler geldiğinde özgürlüğün ve rahat adımların sembolü olan terlikleri sokak modasında sıkça göreceğiz. Hazırsanız, yaz boyunca sıkça karşılaşacağımız terlik modellerine yakından bakalım. 

“Terlikler yalnızca evde giyilir.” diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Bu sezon ışıl ışıl ve göz alıcı topuklu terlik modelleri akşam gezmelerinizde de size eşlik edecek. Özellikle romantik akşam yemeklerinde kombinlerinize metalik ışıltılar katabilir; farklı topuk modelleriyle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Topuklu terlik modellerinden bahsetmişken, dolgu topukları es geçmek olmaz. Yazın hasır çantalarınızla mükemmel bir uyum yakalayacak hasır tabanlı modelleri, sade bir elbisenin altına kolayca giyebilirsiniz.

Taşlı terlik modelleri hem gündüz hem de gece stilinize ışıltı katacak! Gün içinde kot şortun altına giyerek sportif; geceleri yazlık mini elbiselerinizde kombinleyerek şık bir görünüm yaratabilirsiniz. 

Peki, terlik trendini ofise taşımaya ne dersiniz? Ofis şıklığınıza terliklerle cool bir hava katmak isterseniz, yazın enerjisini yansıtan canlı renklerdeki terliklere bir şans verin.

Yazın öne çıkan terlik modellerini alışveriş listenize eklemeyi unutmayın!